IMG-LOGO

Grad čita

12.11.2014

Ideja projekta je osigurati komplet knjiga Dječjim vrtićima, kako bi iste bile dostupne djeci i učenicima na području Vašeg grada i županije.

Prihvatite sudjelovanje u projektu, osigurajte u proračunu dodatna sredstva za kulturu, kako bi zajedno pomogli vrtićima da obnove svoje male knjižnice. Vaš grad sudjelovanjem osigurava naziv GRAD ZNANJA . Istaknite se kao grad koji potencira društveno odgovorno poslovanje.

Ulaganjem u znanje i kulturu svakako ulažete i u Vaše male stanovnike koji će jednog dana biti Vaši veliki partneri. Pomognite razvoj svog grada i županije jer malim koracima možemo ići naprijed.

Ponudu za kupovinu Paketa koji uključuje 9 komada slikovnica zatražite mailom.

Kako sudjelovati u projektu:

 1. Sudjelujte u veselom odrastanju djece, pružite im priče i maštu, neobične likove, čarobne događaje i bajkovite krajeve.
 2. Odabirom ponuđenog paketa knjiga, Vaš grad osigurava naziv GRAD ZNANJA.
 3. Sudjelovanjem u projektu, ukazujte na važnost knjige i čitanja u procesu odrastanja djece.

Što Vam osigurava sudjelovanje u projektu:

Promocija Grada i Županije putem medijskih partnera projekta ( radio-televizija) Promocija putem društvenih mreža. Oglašavanje na web stanici www.djecjaknjiga.hr 20 % popusta na narudžbe knjiga u izdanju djecje knjige/ Kasmir prometa u periodu od godine dana. Pravo na korištenje naziva „Grad Znanja “ te vizualnih i tekstualnih znakova u vlastite promotivne svrhe.

Knjige koje od Vas dobivaju vrtići:

 1. Ivica i Marica, A. Huseinović, K. Huseinović
 2. Tri praščića, A. Huseinović, K. Huseinović
 3. Crvenkapica, Petrlik
 4. Pinokio, C. Collodi
 5. Boje-edukativna slikovnica
 6. Abeceda-edukativna slikovnica
 7. Noina Arka, A. Petrlik
 8. Mačak u čizmama, ali ne onaj kojeg poznajete,
 9. Sretna obitelj, K. Huseinović

Vjerujemo da će Vaš grad prepoznati interes sudjelovanja u projektu, kako bi zajedno obogatili knjižnu građu vrtića te djeci omogućili sretnije i bogatije odrastanje.

Veselimo se zajedničkoj suradnji!